در سال های اخیر سبک ساده و مینیمال در طراحی، دکوراسیون داخلی و حتی نورپردازی بسیار ترند شده است. از همین جهت چراغ های خطی، چراغ مگنتی، چراغ های فلکسیبل و ... بسیار مورد استفاده قرار میگیرند. در محتواهای قبل به طور کامل انواع چراغ های خطی و فلکسیبل رو معرفی کردیم و از همین جهت در این مقاله می خواهیم به طور کلی چراغ های مگنتی را معرفی، انواع و کاربردهای آن ها را توضیح دهیم.
چراغ مگنتی چیست؟
یکی از جدیدترین تجهیزات نورپردازی چراغ های مگنتی هستند که این روز ها در قطعا در اینترنت نمونه های اجرایی بسیاری از ان ها را دیده اید. این چراغ ها توسط ریلی که به صورت روکار یا توکار برروی سقف و دیوار نصب شده است به سطح متصل می شوند. ماژول های مختلف از طریق میدان مغناطیسی داخل این ریل (پروفیل ها) قرار میگیرند و امکان جابه جایی، حذف و نصب مجدد آن ها به راحتی امکانپذیر است.
پروفیل های چراغ مگنتی:
چراغ های مگنتی دارای سه نوع پروفیل روکار، توکار و آویز هستند که امکان نصب و اجرای انواع ماژول ها برروی آن ها وجود دارد.
پروفیل روکار:
برروی سطح نصب می شود و پروفیل به طور کامل قابل دیدن است و ماژول ها برروی آن قرار می گیرند.
پروفیل چراغ مگنتی توکار:
این پروفیل به طور کامل داخل سقف یا دیوار کاذب نصب می شود و تنها شیار روی سطح و ماژول ها قابل مشاهده هستند.
پروفیل مگنتی آویز:
این پروفیل توسط تجهیزات به صورت آویز از سقف نصب می شوند.
مزیت و ویژگی چراغ مگنتی
ولتاژ چراغ های مگنتی پایین است (48 ولت) و از همین جهت زمانیکه برق روشن ایت و در ریل ها در جریان است ماژول ها را به ریل اضافه و کم و کنیم و در زمان مورد نیاز آن ها را جابه جا کنیم. انجام اینکار تنها با یک کلیک ساده و بدون نیاز به حضور نیروی متخصص و ابزار امکانپذیر است و پس از قرار دادن هر ماژول برروی ریل، چراغ روشن می شود. سیستم های نوری متداول معمولا دارای ولتاژ 220 ولت هستند که این میزان می تواند خطرناک باشد. نکته جالب و بسیار مهم درخصوص چراغ های مگنتی وجود جریان مستقیم 48 ولت در تمام طول ریل است که این عدد نشان دهنده ایمنی بالای این چراغ ها است.
ماژول های چراغ مگنتی:
تنوع ماژول های چراغ های مگنتی زیاد است و شما می توانید متناسب با طراحی داخلی و نور مورد نیاز فضا از انواع آن ها استفاده کنید.
نکته مهم در این است که پس از نصب ریل چراغ مگنتی هر زمان که بخواهید بدون نیاز به حضور نیروی متخصص ماژول ها را جابه جا و یا تغییر دهید.
ماژول های نور دارک لایت چراغ مگنتی (Dark Light Modules):
یکی از انواع چراغ های مگنتی خطی است که برای نورپردازی داخلی مورد استفاده ثرار میگیرد و متناسب با طراحی نورپردازی می توان در موقعیت های مختلف از ان استفاده کرد. یک ویژگی مهم این ماژول مگنتی ایجاد سایه و روشن در یک فضا است که می توان با تنظیم آن جهت تابش نور برروی یک سوژه یا ناحیه خاص از آن استفاده کرد.
چرا چراغهای مگنتی و لاین مگنتی انتخاب هوشمندانهای برای نورپردازی مدرن هستند؟
چراغ موضعی متحرک خطی مگنتی (Tilt Dark light modules):
در این ماژول امکان تنظیم زاویه تابش نور نیز وجود دارد و می توان آن را به نحوی تنظیم کرد که برروی یک اثر هنری، برروی یک دیوار خاص، و یک ناحیه مشخص بتابد. این چراغ متحرک مگنتی زیبایی آثار هنری را چندین برابر می کند.
چراغ خطی مگنتی مدل (Linear light modules):
اگر با چراغ های خطی آشنایی ندارید حتما سری به صفحه چراغ خطی بزنید تا به طور کامل با کاربری و انواع آن آشنا شوید. چراغ خطی مگنتی نوعی چراغ خطی است اما با سیستم مگنتی. در عین برخورداری از زیبایی و طراحی مدرن چراغ خطی، مگنتی است و امکان نصب، اجرا، جابه جایی آسان تمامی ویژگی های چراغ های مگنتی که قبل تر ذکر شد را دارد.
چراغ اسپات متحرک مگنتی مدل (Magnetic spotlight modules):
این چراغ ها جایگزین مناسبی برای چراغ های ریلی قدیمی هستند که قبل تر در گالری های نقاشی، باشگاه ها و ... از آن ها استفاده می شد. چراغ اسپات مگنتی نوری همانند چراغ های ریلی دارد اما با این تفاوت که این امکان برای شما وجود دارد هر زمان که خواستید آن ها را جایه جا کنید. امکان تغییر نورپردازی، کم و زیاد کردن تعداد ماژول های چراغ اسپات و ... همگی برای شما با استفاده از چراغ مگنتی اسپات وجود دارد.
این چراغ دارای توان 12 وات و زاویه تابش 24 درجه است.
چراغ اسپات آویز دکوراتیو مگنتی مدل (Pendant modules):
یکی از مدرن ترین و جدیدترین چراغ های آویز، چراغ اسپات آویز دکوراتیو مگنتی است. جهت نورپردازی یک سوژه ای که برروی زمین یا روی میز قرار گرفته است، جهت نورپردازی میز کنفرانس، نصب بالای میز ناهار خوری و ... بسیار کاربرد دارد.
چراغ مگنتی اسپات متحرک (Spotlight Modules):
هملکرد این چراغ بسیار مشابه چراغ اسپات متحرک مگنتی است که قبل تر آن را معرفی کردیم. تفاوت این چراغ با مدل قبل در شکل ظاهری و توان آن ها است که در ادامه به طور کامل این تفاوت ها را بیان می کنیم.
این چراغ دارای توان 7 وات و زاویه تابش 120 درجه است.
چراغ مگنتی برند Line&Design
گروه روشنایی سپندار واردکننده چراغ های مگنتی برند Line&Design در ایران هستند. این چراغ ها وارداتی، بسیار با کیفیت و دارای ضمانت هستند. نکته بسیار مهم در این است که چیپ ال ای دی (LED Chip) این چراغ ها از برند Osram آلمان است.
جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت مشاوره از طریق شماره های زیر با مهندسین مجموعه ما در تماس باشید:
021-66766601
021-66766603