مشاوره رایگان نورپردازی

۳ - ۰۱ ۶۶ ۷۶ ۶۶ - ۰۲۱

گروه تولیدی روشنایی سپندار S.P.L

تضمین کیفیت ، گارانتی کالا ، ارائه خدمات در محل

شما اینجا هستید

همه چیز درباره ی نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان ها و نورپردازی محیطی در تاریکی شب ظاهر شهر را تغییر می دهد و حس سرزندگی و پویایی  را در شهر و مردم به وجود می آورد. نورپردازی بناها به آن ها شخصیت و هویت می دهد. هویت و شخصیت یک بنا می تواند در شب و روز بایکدیگر متفاوت باشد. بخشی از روشنایی و نورپردازی نمای ساختمات ها کاربردی هستند، اما بخش وسیعی از آن ها برای نمایش بهتر بنا  و برجسته کردن ویژگی های معماری آن است.

نورپردازی نما

نورپردازی نمای ساختمان

نورپردازی نمای ساختمان یکی از عوامل بسیار مهم برای نمایش ویژگی های بصری ساختمان است. نورپردازی مناسب می تواند زیبایی ساختمان را چندین برابر کند. نورپردازی نمای ساختمان بر زیبایی شهر نیز می افزاید و باعث می شود بافت های معماری نما به بهترین شکل ممکن نمایش داده شود. نمای بنا اولین عاملی است که باعث می شود افراد در شب با آن ارتباط برقرار کنند. این روزها در سراسر دنیا علاقه و گرایش به نورپردازی نمای ساختمان ها بسیار زیاد شده است و مردم می خواهند شهری با ساختمان های بلند نورپردازی شده در شب داشته باشند.

نورپردازی نمای ساختمان

مصرف انرژی در نورپردازی نما

یکی از موضوعاتی که در نورپردازی نما بسیار مورد توجه است بحث میزان مصرف انرژی است که هزینه برق مصرفی آن ها بسیار زیاد است. به هرحال تمامی تجهیزات نورپردازی مصرف انرژی زیادی دارند به همین خاطر باید در انتخاب نوع متریال توجه ویژه ای داشته باشیم. یکی از راهکارها برای نورپردازی بهینه نما، نورپردازی کردن نقاط مهم و مورد توجه به جای نورپرداز کردن سطح کل نما است. همچنین برای صرفه جویی در برق مصرفی می توان سوئیچی تعبیه کرده تا در هنگام نیاز از آن ها استفاده شود.

مصرف انرژی در نورپردازی نما

مراحل اجرای نورپردازی نمای ساختمان

1- طراحی نورپردازی نما:

قبل از هرکاری باید متناسب با بنا طراحی نورپردازی آن انجام شود تا بتوانیم نمایی زیبا و منحصر به فرد داشته باشیم.


2- متریال موردنیاز برای نورپردازی:

انتخاب نوع و برند محصولات


3- نصب و نورپردازی:

پس از طراحی و انتخاب متریال مورد نیاز وارد مرحله نصب می شویم. در این مرحله بر اساس طراحی انجام شده نورپردازی انجام می شود.


4- تست و نگهداری:

پس از نصب باید تست های لازم انجام شود تا اطمینان از اجرای صحیح آن حاصل شود.

مراحل نورپردازی نمای ساختمان

شرایط بنا جهت نورپردازی نما

یکی از مسائلی که برای نورپردازی نما وجود دارد این است که باید به نوع کاربری بنا و همچنین خاص بودن آن توجه داشت. به عنوان مثال ساختمان های مسکونی کوچک نیازی به نورپردازی نما ندارند. یکی دیگر از مسائل مهم برای نورپردازی نما این است که نما باید دارای ویژگی بصری و معماری ویژه ای باشد که قابلیت نورپردازی را داشته باشد.

نورپردازی با چراغ خطی

یکی از از انواع چراغ ها برای نورپردازی محیطی و همچنین نورپردازی نما استفاده از چراغ خطی است. چراغ های خطی با IP67 قابل استفاده در فضای باز هستند و در برابر آب، رطوبت و ضربه مقاوم هستند و می توان از آن ها در کف، دیوار و ... استفاده کرد.

شرایط نورپردازی نما

اهمیت نورپردازی نمای خارجی ساختمان

معماری یک ساختمان با تمام ویژگی های معماری و جذابیت های بصری در شب قابل رویت نیست. این یکی از دلایل اهمیت نورپردازی نما است که می تواند ویژگی های معماری را خیلی برجسته و منحصر به فرد نمایش دهد.

اهمیت نورپردازی نما

تجهیزات نورپردازی نمای ساختمان

1. پروژکتور ال ای دی
2. وال واشر (wall washer)
3. چراغ دفنی
4. ریسه فلکس ال ال دی

 

 

گروه روشنایی SPL از معتبرترین تامین کنندگان فعال صنعت روشنایی و نورپردازی است. محصولات روشنایی این گروه شامل محصولات فضای داخلی و محصولات فضای خارجی است. همه‌ی محصولات با بالاترین کیفیت عرضه می‌شوند و شامل 2 تا 3 سال گارانتی این مجموعه می باشند. تامین محصولات با برندهای Line & Design، SPL وLexington در پروژه‌های شاخص تاییدی بر اطمینان کارفرمایان و مشتریان ما می باشد. رزومه‌ی اجرایی قابل قبول، تیم طراحی و اجرایی قوی و ... همگی از ویژگی‌های گروه روشنایی SPL می باشند.

لامپ ال ای دی، چراغ توکار سی او بی، چراغ توکار اس ام دی(SMD)، چراغ خطی لاین ال ای دی، لامپ ادیسون، چراغ های سوله ای، در محصولات فضای داخلی می باشند.

پرژکتور ال ای دی(LED)، چراغ های دفنی استخری، لامپ متال هالید و لامپ بخار سدیم در رده محصولات فضای بیرون می باشند.

در ضمن این گروه محصولات مخصوص رشد گیاه و فتوسنتز ودرایور و سوئیچینگ های مین ول و ریسه و استریپ ال ای دی (LED) را در بخش تجهیزات روشنایی ارائه نموده است.